Есента е най-подходящото време за освежаване на дома. Времето е вече хладно, но все още не е студено, най-активният сезон за майсторите е приключил и е по-лесно да се случат всички бързи ремонти, които все отлагаме.

Но откъде да вземете пари, ако не сте заделили предварително или се е случила авария и ремонтът е непланиран? Смайл Кредит имат решение.

Те предлагат различни възможности за теглене на бързи кредити, чиято цел е точно такава - да посрещнете внезапно възникнали нужди или да покриете разходи, които не влизат в обичайния ви бюджет.

Ето какво трябва да знаете, ако се окажете, че за вашите бързи ремонти са ви нужни точно бързи кредити:

С бързи кредити се покриват неголеми разходи

Обичайно сумата, която се отпуска от Смайл Кредит, e до 5 000 лв. Толкова излиза ремонтът на банята например, ако не се налага да сменяте водопровода. Тази сума под формата на бързи кредити ще ви е достатъчна също за пребоядисване на целия апартамент, поставяне на ламинат в някои стаи или подмяна на дефектирал електроуред.

Бързи кредити се отпускат лесно и бързо

Голямото предимство на всички бързи кредити е, че се отпускат в рамките на ден. Така няма да се налага да стоите дълго време без хладилник или със спряна заради авария вода. Случва се проблем, кандидатствате за бързи кредити, решавате проблема.

Бързи кредити се отпускат без дълги процедури

Когато кандидатствате за бързи кредити в Смайл Кредит, процедурата е изцяло онлайн. Нужно е да се направи регистрация в сайта и да предоставите лична карта. Оттам насетне проверката на вашето ЦКР и обезпеченост се прави автоматично от компанията.

pexels
pexels


Ако сте на трудов договор и нямате висящи стари задължения, ще получите отговор дали сте одобрен в рамките на няколко минути. Средствата от бързия кредит ще постъпят по вашата сметка или в каса на Изипей в рамките на деня. Вие ще разполагате с тях почти веднага и ще може да пристъпите към ремонта или покриването на другите разходи, които са изникнали.

Бързи кредити се връщат на удобни вноски, разсрочено

Тегленето на бързи кредити за бързи ремонти ви позволява да постигнете целите си за обновяване още днес, докато времето го позволява, а след това, в рамките на няколко седмици или месеца да върнете взетите назаем пари.

Условията, при които се връщат всички бързи кредити се договарят още при подписването и присъстват “черно на бяло” в договора, който се подписва. Смайл Кредит съветват изплащането да става винаги навреме, за да не се намалява кредитния рейтинг и това да възпрепятства отпускане на бързи кредити в бъдеще.

pexels
pexels

Има възможност за разсрочване на вноските, стига да се договорите предварително със Смайл Кредит.

Вместо заключение, нека опишем отново план за бързи ремонти с помощта на бързи кредити:

- Изчислявате бюджета за предстоящия бърз ремонт;

- Кандидатствате за бързи кредити в Смайл Кредит;

- Определяте размер на вноска и срок;

- Получавате парите бързо по ваша сметка или на каса;

- Ремонтирате докато времето е хубаво;

- Връщате навреме взетите бързи кредити

Ако този план се спазва, съветват от Смайл Кредит, няма да има неочакван разход, който да ви изненада. Вие ще имате план за действие при всяка ситуация.

За повече финансови новини и други полезни съвети, относно личните ви финанси, може да ни последвате във Facebook  или Google News Showcase