Във връзка с публикация на сайта Pariteni.bg със заглавие „КЗК проверява голяма хранителна верига у нас за нелоялни търговски практики“ от 3.07.2024 г., от БИЛЛА България се свързаха с редакцията ни, за да изразят своето становище.

От компанията информират, че към настоящия момент БИЛЛА България не е уведомена за решение за образуване на производство за проучване от КЗК срещу дружеството, поради което и не разполагат с информация за него.

"Уверяваме Ви, че всички договори, общи условия и каквито и да е други документи, уреждащи отношенията на компанията с нейните доставчици и партньори, напълно съответстват на българското законодателство. През последните близо 25 години от навлизането на БИЛЛА на българския пазар ние сме установили ползотворни взаимоотношения със стотици български доставчици, което се доказва от факта, че с огромен процент от тях работим от самото начало на присъствието ни в България", уточняват от дружеството. 

За повече финансови новини и други полезни съвети, относно личните ви финанси, може да ни последвате във Facebook  или Google News Showcase