Български кулинарен гуру, създател на верига ресторанти и вдъхновяващ телевизионен водещ. Шеф Иван Манчев е не само професионалист в гастрономията, но и лидер в бизнеса. Неговата успешна кариера включва воденето на популярни телевизионни предавания като „Черешката на тортата“ и „Кошмари в кухнята“ по NOVA, както и сътрудничество с голяма хранителна верига за предлагане на иновативни рецепти.

А сега ще имаме удоволствието да чуем мотивиращите му думи за професионален и личностен успех като част от топ лекторите, които ще се срещнат на 23 и 24 октомври в НДК с българската публика по време на мащабното събитие за личностно и професионално развитие е Future Forum, организирано от NOVA и Webit.

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ЛЕКТОРИ НА FUTURE FORUM ТУК

Професионалният му път започва през 1993 година в „Кемпински Хотел Зографски”, където се специализира и придобива ценен опит в готварското изкуство. Скоро след това се изкачва до позицията на главен готвач в хотела. Шеф Манчев продължава обучението си допълнително в Германия и Швейцария в известен ресторант със звезда „Мишлен”, както е и основател на „Българската асоциация на готвачите”.

Освен професионалния си опит от 20 години в кухнята, шеф Иван Манчев изразява своето вдъхновение като ментор и лидер както в личен, така и в професионален аспект, насърчавайки аудиторията да развие своите качества и таланти.

НАПРАВЕТЕ СВОЯТА РЕГИСТРАЦИЯ ЗА FUTURE FORUM ТУК  

о
Future Forum

Присъединявайки се към сесията на Шеф Иван Манчев, ще научите как да:

Откриете своите силни страни:

Разберете как вашите силни страни могат да бъдат използвани за стартиране на успешен бизнес и как те могат да ви водят към постижения.

Планирате успешен бизнес:

Усвоите ключовите стъпки за ефективно планиране и управление на нов бизнес, който е обречен на успех.

Поддържате мотивация и развивате лидерски умения:

Научете как да поддържате високо ниво на мотивация в себе си и в своя екип, като същевременно развивате лидерски умения.

Управлявате и мотивирате екипа си:

Разберете как да изберете правилния екип, да комуникирате ефективно и да ги мотивирате за постигане на високи резултати.

Създавате бизнес стандарти:

Придобиете знания за създаване и прилагане на високи стандарти в бизнеса, използвайки успешния модел на шеф Манчев.

Решавате бизнес проблеми:

Научете как да идентифицирате и преодолявате предизвикателствата в бизнеса, като ги превръщате в мотивация за растеж.

о
Future Forum

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ПРОГРАМАТА НА FUTURE FORUM ТУК

Повече за Future Forum

Future Forum ще даде възможност на посетителите да придобият знания от най-добрите световни лидери и бизнес експерти и да развият кариерния си път, срещайки най-добрите работодатели с визия за бъдеще, както и да участват в семинари и уъркшопи за комуникационни, презентационни и лидерски умения. Всичко това ще се случи на 23 и 24 октомври в Националния дворец на културата.

Повече за мащабния кариерен форум, програмата и изложението можете да откриете на futureforum.bg!

За повече финансови новини и други полезни съвети, относно личните ви финанси, може да ни последвате във Facebook  или Google News Showcase