Три успешни жени и три истории, които ни предизвикват не просто да мечтаем, но ни вдъхновяват, че добрите идеи, правилният подход и ясно начертаният план за постигане на набелязаните цели ни водят по пътя на успеха.

Edna.bg има удоволствието да ви покани на специалното събитие "Историите на Edna жена: Пътят към успеха", което ще се проведе на 15 октомври 2024 г. между 19:00 и 21:00 ч. В  Event Space 2020, гр. София.

МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ! ЗАПАЗЕТЕ СВОЕТО МЯСТО ТУК

Специални гости ще бъдат:

- Красимира Хаджииванова - блогър и съосновател на платформата „Майко Мила

- Проф. д-р. Даниела Илиева - изпълнителен директор на Фондация "Право и Интернет". Открийте повече за нея ТУК

- Гергана Баева - създател и собственик на COCO Nail House, позната в социалните мрежи и под името beyond the yummy.

А точните въпросите да задава Христо Калоферов -  известният журналист от NOVA и водещ на „Новините на NOVA“. 

Красимира, проф. Илиева и Гергана ще ни разкажат личните си истории по пътя към успеха – те ще говорят за важните уроци, които са научили и ще споделят своя опит в изграждането на успешен бизнес.

По време на събитието дамите ще говорят за:​

- предизвикателствата и трудностите, през които са преминали, за да станат това което са;
- моментите, носещи удовлетворение и емоциите от сбъдването на мечтите си;
- мотивацията и страстта, която ги движи, за да продължат напред​;
- идеите, които водят до промяната и качествата, които една жена трябва да развива, за да съумее да управлява успешен бизнес​;
как да балансираме между кариерата и личния си живот.

Повече за участничките:

Красимира Хаджииванова

Красимира Хаджииванова е основател на родителската медийна платформа "Майко Мила" и на социалното предприятие "Оле Мале". Тя е част от стендъп формата "Три жени на микрофона". Работи в различни онлайн медии от 2001-ва година. Има и собствен блог "Животът от нещата", както и книга със същото заглавие.

Даниела Иванова

Даниела Иванова е изпълнителен директор на една от най-успешните български неправителствени организации – Фондация „Право и Интернет“, автор на няколко книги и един от най-популярните академични професори в страната. Тя е и професионален консултант по Бизнес етикет и международен протокол, сертифицирана от EUROPROTOCOL – The European School of Protocol.

Гергана Баева

Гергана Баева е бизнес ентусиаст с голяма доза позитивизъм във всяко начинание, идеен генератор и сбъдващ мечти човек. Тя е създател и собственик на бранда салони за красота COCO Nail House, кулинар-ентусиаст и създател на съдържание в социалните мрежи под името @beyondtheyummy.

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК - ЧУЙТЕ ИСТОРИИТЕ ИМ И СЕ СРЕЩНЕТЕ С ТЯХ! 

Събитието на Edna.bg "Историите на Edna жена: Пътят към успеха" се осъществява с подкрепата на нашия генерален спонсор VISA и тяхната инициатива SHE'S NEXT България за която може да разберете повече тук, както и с нашите основни спонсори от MINI, верига магазини "Рени" и JTI.

За повече финансови новини и други полезни съвети, относно личните ви финанси, може да ни последвате във Facebook  или Google News Showcase