„Вярвам в свят, в който хората се събуждат вдъхновени да отидат на работа, чувстват се овластени, докато са там, и се прибират у дома изпълнени от работата, която вършат.

Ето защо се събуждам вдъхновен да свързвам хора и идеи, за да можем да живеем и работим с повече смисъл“.


В това вярва световният експерт от екипа на Саймън Синек в „Оптимизъм“ – Хийт Слоунър, който е създател на лидерски програми и е работил рамо до рамо с д-р Чалдини и Чарлз Х. Грийн.

Слоунър е част от топ лекторите от световен мащаб, които ще се срещнат на 23 и 24 октомври в НДК с българската публика по време на мащабното събитие за личностно и професионално развитие Future Forum, организирано от NOVA и Webit.

Сред първите трима обявени до момента експерти са още Адам Мендлър и Фредерик Харен, които чрез вдъхновяващи послания за професиите на бъдещето и развитието на индивидуалните таланти ще дадат нова перспектива за личностно и кариерно развитие.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХИЙТ СЛОУНЪР ТУК

Дарбата на Слоунър е да се свързва с хората и техните идеи. Той завладява аудитории от сферата на финансите, науките за живота, потребителските стоки, недвижимите имоти и технологиите по целия свят. В работата си Хийт използва живи разкази, за да сподели прозрения и перспективи, които помагат на другите да издигнат представянето си на следващото ниво. Хийт показва на аудиторията, че в центъра на всичко са доверието и целта, основани на истинска загриженост за другите. Чрез своите динамични речи и семинари вдъхновява хората да ръководят автентично, да изграждат значими взаимоотношения и да постигат траен успех.

Самият Слоунър казва:

„Моята работа е в пресечната точка на лидерство, влияние и доверие. Очарован съм от нематериалните активи, които укрепват взаимоотношенията и помагат да издигнем ефективността на следващото ниво“.

Той споделя своите прозрения с хора и екипи от водещи организации по света, включително ООН и някои от най-емблематичните и възхищавани международни компании.

Как лидерите могат да обединят екипи, за да постигнат изключителни резултати? Какво е общото между всички големи организации, независимо дали го осъзнават или не? Как последователно и ефективно да накараме хората да слушат, да следват, да се включат и да направят следващата стъпка?

Сред темите, които ще засегне по време на Future Forum, са:

- Започнете със защо: Водене с цел

Разбиране колко е важно да имаш ясна цел и как тя стимулира мотивацията и ангажираността в организациите.

- Безкрайната игра: Изграждане на устойчиви организации

Да се научите как да приемете безкраен начин на мислене, за да създадете траен успех и да се ориентирате в сложността на днешната бизнес среда.

Силата на човешката връзка

Изследване на ролята на доверието и съпричастността в изграждането на силни, сплотени екипи, които се представят по най-добрия начин.

Повече за Хийт Слоунър


Хийт получава бакалавърската си бизнес степен от The Wharton School в Университета в Пенсилвания. С фокус върху образованието по правата на човека и набирането на средства, той работи широко с нестопански организации. Сред любимите му е Montreal JEM Workshop, адаптирано работно място, което осигурява работа и надежда на хора с умствени и физически затруднения. Искате ли да знаете още повече?

Хийт Слоунър, Адам Мендлър и Фредрик Харен са само част от световните имена, които ще дойдат в България за Future Forum. Събитието включва още изложение, което съчетава трансформиращата сила на форума за личностно развитие с възможност за подбор на кадри във всяка една професионална сфера. Работодателите ще имат възможността да се срещнат с голям брой таланти от пазара на труда и да се позиционират сред водещите компании в страната.

Посетителите ще могат да придобият знания от най-добрите световни лидери и бизнес експерти, да развият кариерния си път, срещайки най-добрите работодатели с визия за бъдеще, както и да участват в семинари и уъркшопи за комуникационни, презентационни и лидерски умения.

Повече за мащабния кариерен форум, програмата и изложението можете да откриете на futureforum.bg.

За повече финансови новини и други полезни съвети, относно личните ви финанси, може да ни последвате във Facebook  или Google News Showcase